Facebook

Zsírégető edzés

5

Céljaink eléréséért minden egyes nap meg kell vívni a saját csatáinkat, melyekből a győztes helyzeten kívül máshogy nem is kerülhetünk ki. És bár minden egyes ilyen harc, bármi is legyen a cél, nehéz, de egy közülük kiemelkedően nehéz. A legnehezebb legyőzni saját magunkat, vágyainkat, lustaságunkat és minden más kifogásunkat. És ha célunk a zsírégetés, akkor egyetlen csatát sem veszthetünk!


Azonban sokan inkább feladják, mint hogy vállalják a saját magunk elleni kihívást. Pedig a lelkesedés és a kitartás ott van minden egyes személyben, aki a zsírégető edzésre szánja rá magát.

Azonban a helytelen gyakorlatok és rosszul megválasztott táplálkozás okozta kudarcok után hamar mindenki megadja magát.És ez a legrosszabb amit tehetünk, hiszen így nem csak az eddig elért eredmény veszik el, hanem egy egész életre az akarat erőnket is elveszthetjük. Ne hagyjuk, hogy saját magunkkal szemben veszítsünk!

Tapasztalt trénerként a zsírégető edzés során kiemelt figyelmet fordítok az egyén szervezetének terhelhetőségére, így biztosítva az eredményes, tartós és persze teljesíthető edzés és táplálkozási tervet.

zsiregeto edzes

Mik a zsírégető edzés legfontosabb ismérvei?

  • táplálkozás: azon kívül, hogy a szervezet számára megfelelő diétás értrendet kell követni, a kellő mennyiségű fehérje és esszenciális zsírsavakra van szervezetünknek szüksége. Zsírégető edzéshez zsírt bevinni? Igen! Ugyanis az esszenciális zsírsavak, vagy ha jobban tetszik az F-Vitamin létfontosságú elem az immun- a kardiovaszkuláris- és az idegrendszer megfelelő működéséhez.
  • kalóriaégető, izomnövelő, anyagcsere gyorsító mozgásformák: a zsírégető edzés elsődlegesen kidolgozandó mozgás programja. Például súlyzós edzés: nagy intenzitással történő, teljes izomcsoport átmozgatás, mely még órákkal az edzés után is emelt szinten tartja az anyagcserét.
  • kalóriaégető, anyagcsere gyorsító mozgásformák: nagy intenzitású intervallum edzés (HIIT), melynek során 20-120 másodperces nagyon nagy intenzitású (sprint) és mérsékelt intenzitású (pihenő időszak) aerob gyakorlatok követik egymást.
  • kalóriaégető mozgásformák: alacsony intenzitású intervallum edzés, például 30-60 perces futás, biciklizés, elliptikus gép, stb… .

Mi az, amit nyújtani tudok ügyfeleimnek a zsírégető edzés során?

A fenti ismérveken alapuló zsírégető edzés program összeállításán kívül biztosítom a program tökéletes teljesítését, a kudarcok elkerülését és a lustaság legyőzését.