Facebook

Táplálkozási tanácsadás

kaja

Még mindig hiszel a csodadiétákban? Vagyonokat költesz tablettákra, melyek mindenféle megerőltetés nélkül kínálnak gyors eredményt?

 

táplálkozási tanács Sajnos elég sokan beleesnek abba a hibába, hogy elhiszik az áltudományos vizsgálatokkal és különböző, meggyőző beszámolókkal hirdetett csodakészítmények hatékonyságát, melyek csak külföldről rendelve, vagyonokért szerezhetőek be.Mielőtt rendelünk, csak gondoljunk bele! Ha olyan hatásos lenne, már minden patika és drogéria, valamint szaküzlet ezeketa szereket árusítani, valamint szolgáltatásaimra se lenne senkinek szüksége.

De amíg ezek csak csodadiéták és tabletták csak ideiglenes és fél megoldást kínálnak, addig szükség lesz a táplálkozási tanácsadásra. Melyet tapasztalt edzőként és képzett szakemberként már évek óta biztosítok ügyfeleim számára.

Miről szól a táplálkozási tanácsadás?

Az egészséges és tápanyag dús étrend megvalósítása, de leginkább betartása az, ami a mai világban igazi kihívást jelent mindannyiunk számára. Hiszen a bőséges választék, a rohanó életvitel, valamint a minden utcasarkon felelhető gyors étkezde rendkívüli befolyást gyakorol ítélőképességünkre. Hiszen az illatok, melyek mesterségesen befolyásolják éhségérzetünket, pillanatok alatt képesek minket elcsábítani egy kalóriadús, ám tápanyag szegény, költséges étkezésre.

Azonban a táplálkozási tanácsadás segítségével az értékes étrend kialakítása mellett lehetőséget kapunk rossz szokásaink kiküszöbölésére és a csábító illatok legyőzésére. Vagyis a táplálkozási tanácsadás egyben egy életmód tanácsadás is, melynek során az egyén szervezeti igényeihez és külső befolyásoló tényezőihez igazodva kerül kialakítása az új étrend mellett az új életvitel is.

Fontos! Szakemberrel történő konzultáció nélkül ne kezdjünk drasztikusan új étrendbe!

Hogy miért?

Azért, mert nem biztos, hogy saját szervezetünk számára is tökéletes megoldást jelent az ép aktuális hollywoodi diéta, melytől a sztárok villámgyorsan karcsúsodnak. (Bár nem titok, de senki nem beszél róla: még a sztárok is igénybe veszik a táplálkozási tanácsadást, de marketing okok miatt már nem azt reklámozzák)

A helytelenül megválasztott módszerek kudarcélményei és tetemes anyagi kiadási helyett menjünk inkább szakemberhez, ahol a saját szervezetünk igényeinek megfelelően kapunk táplálkozási tanácsadást, étrend kialakítást.

Mit nyújtok én a táplálkozási tanácsadás során?

  • állapot felmérést
  • étrend kialakítást
  • motivációt
  • és kitartást
       táplálkozási tanácsadás

De összességében új lehetőséget egy jobb és egészségesebb élethez!